BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Wednesday, May 8, 2013

~~ dapat ganti iphone baru..yabedadedu..!!~~

....assalamualaikum ...

hye guys . yeahhhh..

 alhamdullilah... I'm back :")
akhirnyer dapat gak iphone setelah 
sebulan ilang nikmat kehidupan..hihihi.. 
ok begini cternyer.. 
b4 ni cik k ade update ios 6.1.2..
 (untuk yg x taw ape itu ios sile tnye pok cik google ye..hihihi) 
pas je update 2,3 ari kemudian 
terus iphone cik k 
tak dpt detect wifi...
tp di sebabkn still ade warantty tu yg cik k 
antO blk kat celcom tu..
 ade yang tanye nape celcom and bkn machines?? 
jawapan: sbb cik k bli pakej under celcom...hihi..
dulu time mule2 nak anta die ckp 
14 ari bekerja je 
proses die..eehmmm..
aleh2 sebulan gak la bru dpt.. 
proses die lmbt coz iphone ni 
dorang kena return back kat apple singapore..
pelik kan apple malaysia x ckup canggih ker?? huhu... 
so ni dah sebulan bulan purnama bru la 
dpt iphone baru.. 
baru taw!! engko hado???
 ade bau2 kedai lagik ni....*gedikksss...hihi... 
 tp mmg betul ke erk pas update IOS mesti ade 
problem ngan wifi...
behtu untuk IOS 6.1.4 ni 
nak ngupdate ke tak erk??...huhu...
untuk mereka2 yg lagik arip + bijaksana 
plez habaq mai tentang nie..:P 

 

**so pasni boleh la upload pic byk2...hehehe... 

4 comments:

  1. Untunglaaaaaaaaaa. Hihihihii

    ReplyDelete
  2. nies alhaq: hihihi..sbulan gak la mnderita x dea fon..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpeee. Tu kan dah ada pengganti haa. power lagi. =)

      Delete
  3. nies:x deala power sgt.hehehe...:)

    ReplyDelete

~~ dapat ganti iphone baru..yabedadedu..!!~~

....assalamualaikum ...

hye guys . yeahhhh..

 alhamdullilah... I'm back :")
akhirnyer dapat gak iphone setelah 
sebulan ilang nikmat kehidupan..hihihi.. 
ok begini cternyer.. 
b4 ni cik k ade update ios 6.1.2..
 (untuk yg x taw ape itu ios sile tnye pok cik google ye..hihihi) 
pas je update 2,3 ari kemudian 
terus iphone cik k 
tak dpt detect wifi...
tp di sebabkn still ade warantty tu yg cik k 
antO blk kat celcom tu..
 ade yang tanye nape celcom and bkn machines?? 
jawapan: sbb cik k bli pakej under celcom...hihi..
dulu time mule2 nak anta die ckp 
14 ari bekerja je 
proses die..eehmmm..
aleh2 sebulan gak la bru dpt.. 
proses die lmbt coz iphone ni 
dorang kena return back kat apple singapore..
pelik kan apple malaysia x ckup canggih ker?? huhu... 
so ni dah sebulan bulan purnama bru la 
dpt iphone baru.. 
baru taw!! engko hado???
 ade bau2 kedai lagik ni....*gedikksss...hihi... 
 tp mmg betul ke erk pas update IOS mesti ade 
problem ngan wifi...
behtu untuk IOS 6.1.4 ni 
nak ngupdate ke tak erk??...huhu...
untuk mereka2 yg lagik arip + bijaksana 
plez habaq mai tentang nie..:P 

 

**so pasni boleh la upload pic byk2...hehehe... 

4 dak cute+miut:

Nies alhaQ said...

Untunglaaaaaaaaaa. Hihihihii

kucin'_brutal said...

nies alhaq: hihihi..sbulan gak la mnderita x dea fon..:)

Nies alhaQ said...

Takpeee. Tu kan dah ada pengganti haa. power lagi. =)

kucin'_brutal said...

nies:x deala power sgt.hehehe...:)