BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Friday, May 14, 2010

criTE trhAnGat..




AaalloOOoooOoo...

Assalamualaikum dan slam sejatera buat semua rakyat2 jelata yg tgh membaca blog yang sberapa ni.. hehe.

Ngah cuti sem ni mmg tsGt ler bsn nyer..dok umah sek mkn,mkn..mkn n strusnye tgk tb jea..kekeke...

Tp ade 1 drama tb ni wt idup ku,kureng sket busan..haaa,nk tau cter ape..x len x bkn cter yg mnjadi smbutan hanget rakyat malaysia iaitu:

aku ske sgt nengok cter ni cz ade budak kicik yg sgt comei..name die dlm cter ni 'amani'..
rse nye,semua org suke tgk die,ngn kepetahan die ckp lg..mmg best..



mule2,ingtkn dak ni anak sein tau..tp setelah aku trjumpe fb mia sara ni bru la aku tau rupeny die anak org len (ramai tau fan die kat fb..haaha)..jom kte tgk serba sdikit biodata dak comei nie..

name sbnar die: Mia Sara Nasuha bt Muhammad Ridhuan
birth date : 30 sept 2005
age: 4 years 9 months
occpation: kids model and actor
from/location: kota damansara
father's name: ridz
mother's name:fyda

(pic adik mia,dalam adamaya...)

haaaa..korg mesti nk tau kan ,spe nye anak la comei bebeno nie.. jom kte terjah bapak n mummy die :....



jeng.....jenggg....jeeennnngggg!!!!!








(nie la die ayah kpd mia sara...haa,jgn x caye!!)


(nie plak mummy die...msti pcaye kan..hehhe...)

adegan ni paling aku ske skali..dlm episod last adamaya time amani kokak @ name saintifik nye gigit kaki dani..hahaha...





muke mia sara ni sme jerk aku tgk cm katun bawah nie..kui3x..
(sowei adik mia..nnti akak blanje aiskem 50sen yerk..hehe..)










(happy ending adamaya....)

cter ni puwn dh beh smlm..huhu...
tp ending die x bape best la,arap2 ade lg smbungn cter ni..ehehe.. ape2 pun.. selamat bergumbire..BYE BEBEH!!!






5 comments:

  1. yupp...cerita ni mmg best..tp ending agak longgar sikit.. ;)

    dh tkdpat jumpa mia lagi kan..if nk jumpa dia pun..kena tgk dlm iklan softlan..iklan tu pun dh jarang keluar tv

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    YUNA

    ReplyDelete
  2. wah..ni peminat adamaya ni..same lah kite..
    hopefully dpt sume sweet n baik macam adam tu..hee..;)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

    Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
    Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

    "SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

    P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
    DISINI

    "Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
    Wallahualam.

    "Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

    blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

    ReplyDelete
  4. Jom layan cerita dengan mendownload semua dari 1 hingga 23 episode di blog saya. http://neozshareitworlds.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. cite n jalan cerita yg menarik gak.pelakon2 pun ok la..dak kecik tuh mmg comey.pandai berlakon...mmg bez la layan cite nie,,walau ku x pnh dpt tgk penuh...5star

    ReplyDelete

criTE trhAnGat..




AaalloOOoooOoo...

Assalamualaikum dan slam sejatera buat semua rakyat2 jelata yg tgh membaca blog yang sberapa ni.. hehe.

Ngah cuti sem ni mmg tsGt ler bsn nyer..dok umah sek mkn,mkn..mkn n strusnye tgk tb jea..kekeke...

Tp ade 1 drama tb ni wt idup ku,kureng sket busan..haaa,nk tau cter ape..x len x bkn cter yg mnjadi smbutan hanget rakyat malaysia iaitu:

aku ske sgt nengok cter ni cz ade budak kicik yg sgt comei..name die dlm cter ni 'amani'..
rse nye,semua org suke tgk die,ngn kepetahan die ckp lg..mmg best..



mule2,ingtkn dak ni anak sein tau..tp setelah aku trjumpe fb mia sara ni bru la aku tau rupeny die anak org len (ramai tau fan die kat fb..haaha)..jom kte tgk serba sdikit biodata dak comei nie..

name sbnar die: Mia Sara Nasuha bt Muhammad Ridhuan
birth date : 30 sept 2005
age: 4 years 9 months
occpation: kids model and actor
from/location: kota damansara
father's name: ridz
mother's name:fyda

(pic adik mia,dalam adamaya...)

haaaa..korg mesti nk tau kan ,spe nye anak la comei bebeno nie.. jom kte terjah bapak n mummy die :....



jeng.....jenggg....jeeennnngggg!!!!!








(nie la die ayah kpd mia sara...haa,jgn x caye!!)


(nie plak mummy die...msti pcaye kan..hehhe...)

adegan ni paling aku ske skali..dlm episod last adamaya time amani kokak @ name saintifik nye gigit kaki dani..hahaha...





muke mia sara ni sme jerk aku tgk cm katun bawah nie..kui3x..
(sowei adik mia..nnti akak blanje aiskem 50sen yerk..hehe..)










(happy ending adamaya....)

cter ni puwn dh beh smlm..huhu...
tp ending die x bape best la,arap2 ade lg smbungn cter ni..ehehe.. ape2 pun.. selamat bergumbire..BYE BEBEH!!!






5 dak cute+miut:

nabilah_2908 said...

yupp...cerita ni mmg best..tp ending agak longgar sikit.. ;)

dh tkdpat jumpa mia lagi kan..if nk jumpa dia pun..kena tgk dlm iklan softlan..iklan tu pun dh jarang keluar tv

jom ke APA KATA HATI pulak,
YUNA

~::sya_mujahidah::~ said...

wah..ni peminat adamaya ni..same lah kite..
hopefully dpt sume sweet n baik macam adam tu..hee..;)

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

Neoz_ThE_hELpeR said...

Jom layan cerita dengan mendownload semua dari 1 hingga 23 episode di blog saya. http://neozshareitworlds.blogspot.com/

Ahmad Naim said...

cite n jalan cerita yg menarik gak.pelakon2 pun ok la..dak kecik tuh mmg comey.pandai berlakon...mmg bez la layan cite nie,,walau ku x pnh dpt tgk penuh...5star